Kreta Aardbeving 2019

Amsterdam - Het Griekse eiland Kreta is opgeschrikt door een zware zeebeving. Volgens de Griekse televisiezender ERT zou er.


Kreta Algemene Informatie Over Het Eiland Routaki Routes On Crete

Voor de westkust van het Griekse eiland Kreta heeft zich zaterdag iets na 1300 uur een zeebeving voorgedaan met een kracht van 64 op de Schaal van Richter.

Kreta aardbeving 2019. Op het Griekse eiland Kreta is vanmorgen een aardbeving geweest. Er viel één dode en er raakten twintig mensen. Op het Griekse eiland Kreta heeft een zware aardbeving plaatsgevonden.

De beving had een kracht van 6 op de schaal van Richter. Toeristen en bewoners op het Griekse vakantie-eiland Kreta zijn maandagochtend opgeschrikt door een aardbeving. De beving was ook te.

Liveblog CL Dortmund op 0-1 bij Besiktas Ajax mist mogelijk toch Stekelenburg. Op Giro 5125 voor slachtoffers van de aardbeving in Haïti is sinds zondag 735519. De beving had volgens Europese autoriteiten een kracht van 65 op de schaal van Richter.

Er is zeker één persoon omgekomen. Negen anderen raakten gewond. Het Griekse eiland Kefalonia is maandagochtend opnieuw opgeschrikt door een krachtige aardbeving.

Lokale media melden zeker één dodelijk slachtoffer. Volgens de Griekse televisiezender ERT zou er één persoon overleden zijn. De beving was ook te.

Negen anderen raakten gewond. Er is zeker één persoon omgekomen. Er is zeker één persoon omgekomen.

ATHENE - Het Griekse eiland Kreta is maandagochtend opgeschrikt door een aardbeving met een kracht van 58. De beving had een kracht van 6 op de schaal van Richter. Kreta getroffen door krachtige aardbeving één dode.

Toeristen en bewoners op het Griekse vakantie-eiland Kreta zijn maandagochtend opgeschrikt door een aardbeving. De tweede haven van het eiland raakte beschadigd en een onbekend aantal mensen liep lichte. Een aardbeving in Albanië eentje op Kreta en ook Italië is de afgelopen jaren meerdere keren getroffen.

ANP 27 november 2019. De zwaarste beving vond plaats in Westerwijtwerd op 22 mei met een kracht. Inwoner van Albanië in een zwaar getroffen woning.

Oudejaarsavond vond er nog een lichte aardbeving plaats in het Groningse Farmsum. Het Griekse eiland Kreta is opgeschrikt door een zware zeebeving. Die had volgens de eerste berichten een kracht van 60 of 61 en is ook gevoeld in andere delen van het land.

Ruim 735000 euro opgehaald voor slachtoffers aardbeving Haïti. Krachtige aardbeving bij Kreta. De beving was ook te voelen op andere eilanden waaronder Santorini.

Het Griekse eiland Kreta is maandag opgeschrikt door een aardbeving met een kracht van 58. Had alleen zwembroek aan Grote zware dreunen een hoop gerinkel en geschud. Negen anderen raakten gewond.

Negen anderen raakten gewond. Het Griekse eiland Kreta is maandagochtend getroffen door een zware aardbeving met een kracht van 58. Arjen van der Ziel 27 september 2021 1826.

Dat meldt het Europees Mediterraans Seismologisch Centrum EMSC maandagochtend. Dode door krachtige aardbeving Kreta. Hiermee komt het totaal in 2019 op 87 aardbevingen in het Groningen-gasveld.

Op het Griekse eiland Kreta heeft een zware aardbeving plaatsgevonden dat meldt het Europees Mediterraans Seismologisch Centrum. Ad 69 en Cora 65 lagen net op strandbedje in Kreta toen er een aardbeving kwam. Op het Griekse eiland Keta is vanmorgen een aardbeving geweest.

28 november 2019 1125. ATHENE ANPRTRDPAAFP - Het Griekse eiland Kreta is maandagochtend opgeschrikt door een aardbeving met een kracht van 58. De beving had volgens Europese.

Kreta opgeschrikt door aardbeving. Die had volgens de eerste berichten een. Hiervan hadden 11 bevingen een magnitude hoger dan 15 op de schaal van Richter.

Kreta getroffen door aardbeving.


Aardbevingen Griekenland Info En Tips Griekenland Net


Kedrodasos Beach Kreta Vakantie En Tips Griekenland Net


Kg7uz9guhli5hm


10 Verborgen Schatten Op Kreta Eliza S Blog


Rjpqb Fx0fvmkm


Krachtige Aardbeving Op Kreta Panorama


Aardbevingen In Albanie Italie En Op Kreta Moet Europa Vrezen Voor De Big One Rtl Nieuws


Nederlanders Na Week Vol Verwoesting Op Kreta En Het Is Nog Niet Voorbij Nos


Kreta Een Veelzijdige Droombestemming Shopping Magazine


92 Nieuwe 4 En 5 Sterren Hotels Op Kreta Griekenland Net


Kreta Bij Beste 3 Bestemmingen Ter Wereld Griekenland Net


Zware Aardbeving Voor De Kust Van Kreta Buitenland Pzc Nl


Kg7uz9guhli5hm


5 Tips Voor West Kreta Vakantie Steden En Stranden Griekenland Net


Geschiedenis Van Kreta Wikipedia


Aardbevingen In Albanie Italie En Op Kreta Moet Europa Vrezen Voor De Big One Rtl Nieuws


Dit Zijn De Mooiste Plekken Op Kreta Wearetravellers


Autoroutes Kreta Kreta Griekenland Kreta Oude Kerken


Crete Aesthetic Greece Crete Aesthetic Kreta Asthetik Esthetique Crete Creta Estetica C Places To Travel Travel Travel Destinations

0 Response to "Kreta Aardbeving 2019"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel